Goed om te weten

Wij hebben materiaal voor beginners tot aan gevorderden. Voor alle niveaus kunt u bij ons terecht. Wellicht wilt u langs de oever rustig dobberen in een tandem kajak of op een SUP en genieten van een rondje Braassemermeer of sportieve tours.

Parkeren

Bij SUPBRAASSEMERMEER is een groot parkeerterrein waar je de auto kan parkeren. Op zomerse dagen kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden, dus hou hier rekening mee met je planning.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende sportkleding (hardloop-kleding voldoet). Als je de polder van Roelofarendsveen in gaat kan je het beste oude gympen aandoen, er kan wat puin in de polder liggen. Vergeet niet een extra paar schoenen, handdoek en een setje droge kleding mee te nemen 😉. 

Douchen en omkleden

Op de haven is gelegenheid om te douchen. Je kunt je spullen achterlaten bij ons, we hebben lockers.

Pinnen

Bij ons kan je pinnen en met cash betalen.

Weer

Helaas hebben wij het weer niet in de hand en het kan dus gebeuren dat bij aankomst blijkt dat het niet veilig is om het Braassemermeer op te gaan. Het is voor ons niet mogelijk om iedereen hierover in te lichten, dus bij twijfel neem dan gerust contact met ons op.

Lunch/diner

Het is mogelijk om na afloop gezellig nog iets te eten of te drinken bij Yachtclub Noorderhem, vanaf het balkon heeft u schitterend uitzicht over vrijwel het gehele Braassemermeer. Bel voor een reservering naar 06-24857696 of mail naar horeca@hotmail.com